Αρχική Διάφορα άρθρα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Γραμματεία   


ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ:176                                                                          Θεσσαλονίκη 2/7/2021ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Όπως όλοι γνωρίζετε, το Ταμείο Αλληλοβοηθείας είναι πάντα δίπλα στα μέλη του, είτε σε περίπτωση μακροχρόνιας ασθένειας, δίνοντας βοήθημα, είτε με δικηγόρο σε περίπτωση δικαστηρίου, είτε με την αιμοδοσία, δίνοντας αίμα στα μέλη του, που το έχουν ανάγκη.

Από το Δεκέμβριο του 2020 όμως και μετά, που δημιουργήθηκε πρόβλημα με τη μη παρακράτηση των συνδρομών από τον ΟΑΣΘ, κάποιοι συνάδελφοι οφείλουν συνδρομές. Για να μη βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση, παρ’ όλες τις προσπάθειές μας, να μην μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των συναδέλφων, σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας προς το Ταμείο, ΑΜΕΣΑ.

Ο λογαριασμός του Ταμείου που μπορείτε να καταθέσετε είναι στην Εθνική με IBANGR 4201 1021 000 000 2100 0656 765,σημειώνοντας το επώνυμο και τον  Αριθμό Μητρώου. Επίσης μπορείτε να πληρώνετε και στο γραφείο του Ταμείου. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του Ταμείου 2310522288 ή εσωτερικό 173.

Επίσης, κάνουμε έκκληση σε όλους τους συναδέλφους να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για ποιον και που ζητάμε να χορηγηθεί το αίμα μας. Η κατάσταση στα νοσοκομεία, λόγω της πανδημίας είναι τραγική.

Τέλος, θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους συναδέλφους που έχουν διαγραφεί, ότι δεν μπορούν να έχουν απαιτήσεις και δικαιώματα από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας, σύμφωνα με το καταστατικό.Για  το  Δ.Σ


 Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

                        ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ.                                                 ΡΙΖΟΣ  ΑΠ.