Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Συνδικάτου Εργαζομένων Ο.Α.Σ.Θ. ιδρύθηκε το 2012 και έχει ως στόχο την προστασία και προώθηση των εργασιακών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων των μελών του.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη για τη διαφύλαξη αυτών των συμφερόντων, ενδυναμώνοντας το πνεύμα αλληλεγγύης μεταξύ μας και παρέχοντας τόσο ηθική όσο και νομική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης και οικονομικής βοήθειας, όταν απαιτείται.

Επιπλέον, δεσμευόμαστε να εκπαιδεύουμε και να ενημερώνουμε τα μέλη μας σε θέματα οδικής ασφάλειας με σκοπό την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Επιδιώκουμε τη συνεχή ενημέρωση της κοινωνίας και των δημοσίων αρχών σχετικά με τη σημασία της οδικής ασφάλειας, προωθώντας πρακτικές πρόληψης και ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς.

Κατά τη ενδεκαετή πορεία μας, έχουμε αποκτήσει αναγνώριση για τη συλλογική και κοινωνική μας προσφορά, κερδίζοντας φίλους και ενισχύοντας τις σχέσεις μας σε όλους τους κοινωνικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης.

0
ΧΡΟΝΙΑ
0
ΜΕΛΗ
0
ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ
  • Παροχές
  • Υπηρεσίες

Αιμοδοσία

Το Ταμείο έχει αναπτύξει και διαρκώς ενισχύει την διάθεση προσφοράς αίματος με τη βοήθεια των αιμοδοτών μελών μας.

Επίδομα Ασθενείας

Σε περίπτωση ασθενείας μέλους του Ταμείου που διαρκεί πάνω από 1 μήνα, το Ταμείο παρέχει επίδομα ασθενείας στα μέλη του.

Νομική κάλυψη

Το Ταμείο παρέχει στα μέλη του πλήρη νομική κάλυψη και υποστήριξη σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος

  • Ανακοινώσεις
  • Νέα
  • Άρθρα

Ανακοίνωση 01/02/2024

Συνάδελφοι-σσες Η Διοίκηση του Ταμείου Αλληλοβοηθείας είναι μόνιμα στοχευμένη και προσηλωμένη στη διαρκή και συνεχή στήριξη των συναδέλφων σε νομικές υπηρεσίες, σε βοηθήματα ασθενείας αλλά και με τις τράπεζες αίματος που διατηρεί σε πέντε νοσοκομεία. Παρά τον οικονομικό στραγγαλισμό που πήγε να μας επιβάλει  η προηγούμενη Διοίκηση του ΟΑΣΘ, καταφέραμε ύστερα…

Διαβάστε περισσότερα

Όλα για το Αίμα

Το αίμα, χωρίς το οποίο το σώμα δεν μπορεί να λειτουργήσει, είναι ένα αρκετά πολύπλοκο όργανο/ιστός που αποτελείται από ένα υγρό μέρος και διάφορα είδη κυττάρων του αίματος. Υπάρχουν οκτώ διαφορετικοί τύποι αίματος (ομάδες αίματος), από τις οποίες καθορίζεται η συμβατότητα μεταξύ του δότη και του δέκτη. Ο μέσος ενήλικας…

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδες Αίματος

Ομάδες Αίματος Κάθε άνθρωπος ανήκει σε μία από τις οκτώ ομάδες αίματος. Αυτές οι ομάδες, αποτελούν υποκατηγορίες  των τεσσάρων κύριων ομάδων του συστήματος ΑΒΟ – A, B, AB ή O. Το σύστημα ρέζους (Rh) διαχωρίζει περαιτέρω αυτές τις τέσσερεις ομάδες σε  Rh θετικό(+)  ή  Rh αρνητικό(-), δημιουργώντας οκτώ βασικούς τύπους…

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Α.Σ.Θ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΑΣΙΑΣ

ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΝ

Γραμματεία

Ταμείου Αλληλοβοηθείας Συνδικάτου Εργαζομένων  Ο.Α.Σ.Θ.

  • Αλ. Παπαναστασίου 90 | 54644 | Θεσσαλονίκη
  • 2310 522 288
  • Υπηρεσιακό εσωτερικό: 173
  • taseo@taseo.gr